4 Apparaten voor je eigen home gym

home gym

Inleiding – home gym

Zit jij nou na te denken om een home gym te bouwen? Blijf dan vooral lezen, want na het lezen van deze blog ben jij ready om je eigen home gym te bouwen!

home gym

Loopband – cardio

Je hebt er vast al wel is een keer van gehoord. De loopband. Een loopband is ideaal, want je hoeft geen rekening te houden met de weersomstandigheden als het weer tijd is voor je cardio setje. Bij betersport.nl heb je er al een vanaf 399 euro!

loopband
Loopband Betersport 399 euro

Gewichten – kracht

Wat natuurlijk niet kan ontbreken in jouw home gym zijn gewichten. Wil je weten wat goede oefeningen zijn om te doen met gewichten? Klik dan hier voor 4 goede oefeningen met gewichten.

Halterbank – kracht

Nu we de gewichten en loopband hebben gehad kunnen we verder naar het 3e onderdeel voor jouw eigen home gym; de halterbank. Misschien heb je er ooit al wel eens van gehoord. Ik heb er alvast een voor je uitgezocht die perfect past bij het maken van een home gym want de halter bank die ik heb uitgezocht is namelijk multi functioneel. Kijk in het filmpje hier beneden wat je allemaal kunt doen met de Halterbank – Best Fitness BFOB10 bij betersport.nl

Squat rack

Filmpje gezien? Mooi. Dan kunnen we nu verder naar de welbekende squat rack. De oefening, die je moet doen bij een squat rack spreekt eigenlijk wel een beetje voor zich, want de naam zegt het al. Squat. Alleen dit keer is het eigenlijk iets anders dan een normale squat. Je doet de oefening nu namelijk met een halterstang op je nek. Nu hoor ik je denken, “maar waarvoor is het rack dan eigenlijk nodig?”

Dit rack zorgt ervoor dat als je klaar bent met je set of als je het niet meer houdt, omdat je er net een kilootje teveel op je stang heb zitten dat je hem gemakkelijk achter je halterstang in het rack kunt zetten. Ik heb er zoals gewoonlijk weer eentje voor je uitgezocht. Bij betersport.nl verkopen ze voordelig een verstelbaar squat rack.

Meer van dit

Nog meer van dit soort informatie nodig? Everything4sports.com staat er vol mee.

Wil je iets weten met betrekking tot jouw sport? Laat het even weten in de comments en dan maak ik er een blog over!