4 tips voor snel afvallen

afvallen

1.dieet

Het is natuurlijk heel lekker om in de avond bij de film even wat lekkere snacks te pakken, maar als je wilt afvallen zal ik je aanraden om die toch maar even in de kast te laten staan. Bij afvallen is het het belangrijkste dat je een goed dieet/eetschema hebt.

Dit schema kan van alles zijn, maar het bestaat vooral uit groenten en fruit. Als je je hier goed aan houdt weet ik zeker dat je binnen een week veranderingen zult zien.

2. sporten

Het klinkt heel logisch en dat is het eigenlijk ook, maar het werkt wel en ook heel efficiënt. Als je gaat sporten zul je zien dat je na een tijdje bent afgevallen.

Hoe kan je dit proces versnellen? Ik ga het je uitleggen. Je kan dit versnellen, zoals ik eerder al zei, door een goed en gezond eetschema te hebben en dit te combineren met een goed trainschema.

Schrik niet van het woordje trainschema, want je hoeft niet gelijk hele heftige trainingen te doen. Je kan ook bijvoorbeeld iedere dag een rondje hardlopen of wandelen of thuis wat sit ups en push ups te doen.

Het gaat erom dat je het consistent doet en dit ook blijft volhouden.

afvallen

3. minder stress

Ik hoor je denken, wat heeft stress nou met afvallen te maken? Nou ik ga het je uitleggen.

Als je veel stress hebt zit je niet lekker in je vel en ben je niet gemotiveerd om dingen te doen. Laat staan afvallen. Als je van je stress af bent daarin tegen is het opeens een stuk makkelijker om dingen te doen en voor elkaar te krijgen.

Je zit lekker in je vel je bent gemotiveerd oftewel je ziet alles weer zitten. Het kan best moeilijk zijn om van stress af te komen. maar je kan er bijvoorbeeld afkomen door te gaan mediteren.

4. koude douche nemen

Het is misschien niet het leukst en wel het moeilijkst om te doen, maar een koude douche zorgt ervoor dat de bruine vetcellen in je lichaam aan het werk worden gezet. Als dit gebeurt worden de witte cellen ook aan het werk gezet en dat is wast we willen.

Een koude douche zet dus je stofwisseling goed in gang. Je moet alleen wel minimaal een minuut eronder staan wil het echt optimaal gaan werken.

Lukt het maar niet die koude douche? probeer de Wim hof methode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *